Welkom bij Bloedbank Den Bosch

Kom eens kennis maken met de Bloedbank Den Bosch. De afname locatie vindt u onder het voetbalstadion van FC Den Bosch. U bent van harte welkom voor een lekkere kop koffie of thee aan onze mooie houten koffietafel. Onze locatie is goed bereikbaar, heeft ruime parkeergelegenheid en vanuit de afnamestoelen heeft u ruim uitzicht op de markt. Misschien denkt u nu: de markt? Bij het voetbalstadion? Nee, het gaat hier niet om de echte markt maar om die op onze prachtige fotowand. Een veel terug kerende vraag van donors is of het “Pearl” pand er op staat. Ja, bij ons kunt u de “Pearl” nog steeds zien. De fotowand is niet meer actueel; afgelopen jaar is het pand namelijk ingestort.

 

Bossche Bollen

Terwijl u onze relax stoel uitprobeert, neemt u een verder kijkje op de Bossche markt. Op de foto ziet u ook een voor Bosschenaren bekende viskraam. De eigenaar van deze kraam is donor bij onze Bloedbank. Hij was erg blij met de gratis reclame op onze wand. Daarom hebben alle Bloedbankmedewerkers van hem een heerlijke Bossche Bol gekregen.

 

Puppy opvang

Wij willen graag dat iedereen zich op zijn gemak voelt bij ons. Ook hulphonden van donors zijn bij Bloedbank Den Bosch welkom. Als u bij ons langkomt, kunt u zo maar een hulphond pup van één van onze donors tegen het lijf lopen. Een schattig beestje waar de Bloedbank assistenten dol op zijn. Zij vinden altijd tijd voor een knuffel voor de pup en zorgen voor een rustig ligplekje. De Bloedbank is dan een beetje hondenopvang.

 

Kom langs!

Bij de Bloedbank Den Bosch is iedereen welkom. De assistenten hebben voor iedereen een luisterend oor en doen hun best om ieder tevreden naar huis te laten gaan. Kom gerust langs en laat u voorlichten over het werk van de Bloedbank. De koffie staat klaar!

 

U vindt Locatie Den Bosch:           De openingstijden zijn:
Stadionlaan 81 Toren B                  Maandag t/m Donderdag
5213 JJ Den Bosch                          8.00 tot 11.00 uur en 17.00 tot 20.00 uur
En vrijdag van 8.00 tot 11.00 uur