DYC, voor en door de jongeren!

De Donorvereniging heeft een jongeren commissie, de Dutch Youth Committee, om activiteiten te verzorgen door en voor de jongeren. De DYC richt zich op de groep jonge donors (tot 30 jaar) over heel Nederland, en vertegenwoordigt de donorvereniging op het International Youth Forum van de IFBDO.

Na een tijd van stilte is de DYC opnieuw gevormd. Het doel van DYC is o.a. het behartigen van de belangen van jonge donors, zowel in de vereniging en in de Donor Advies Raad van Sanquin als tijdens internationale conferenties.

Gezien de positie van DYC, kun jij contact met ons opnemen voor donor gerelateerde zaken. Voel je vrij om ons te vertellen als ergens ontevreden of juist tevreden over bent.

Elk regio heeft in principe hiervoor zijn of haar eigen contactpersoon waar je contact mee kunt opnemen mocht dat nodig zijn:

Zuid-West: Robbert-Jan Gieselbach
Zuid-Oost: Jorn Scholtes
Noord-West: Gül Akcaova
Noord-Oost : (openstaande vacature)


Het bestuur


Vacature DYC regiovertegenwoordiger Noord-Oost (onbezoldigd)

Wij zijn op zoek naar een jonge donor die het leuk lijkt om actief mee te helpen in de DYC. Wij zijn met name op zoek naar een persoon uit de regio Noord-Oost. Woon je in Noord-Oost en voel je je geroepen om je in te zetten voor de belangen van o.a. jonge donors stuur dan een mail naar DYC-info@dvnl.nl

Heb je vragen of opmerkingen over de vacature, schroom dan niet om contact op te nemen met ons of het regiobestuur Noord-Oost


Contact met ons

Contact opnemen met het bestuur kan per mail. Stuur je bericht aan DYC-info@DVNL.nl

Nieuwsbrief ontvangen?

Elk kwartaal sturen wij een nieuwsbrief gericht aan jonge donors in Nederland. De nieuwsbrief bevat o.a. updates uit regiobesturen, evenementen en bijeenkomsten.